
Petuskeemid toidulaual – kuidas tagada toidu autentsus?
I sessioon: Toiduohutuspoliitikad – võimalused ja väljakutsed
Toidu arengusuunad Euroopa Liidus ja Eestis | Toomas Kevvai Lae alla
Toidu pettuse ja võltsimise olemus – olukorrast maailmas ja Euroopa Liidus | Eva Siegener Lae alla
Analüütiline võimekus toidu pettuse ja võltsimise tuvastamiseks | Annikki Welling Lae alla
Analüütiline võimekus toidu pettuse ja võltsimise tuvastamiseks Eestis | Heli Reinet Lae alla
II sessioon: Toidu pettuse ja võltsimise ennetamine ja vältimine- võimalused ja väljakutsed
Toidu pettus ja võltsimine kui tahtlik või tahtmatu tegevus | Kristel Kuklase Lae alla
Toidu pettuse ja võltsimise avastamist toetavad tegevused | Maris Raudsepp Lae alla
Toidu pettus ja võltsimine kui maksupettus, majanduskuritegu | Silver Laas Lae alla
Toidu pettus ja võltsimine kui võimalik oht inimese tervisele | Lembi Põder Lae alla
III sessioon: Kommunikatsioon ja koostöö toidutarneahelas- võimalused ja väljakutsed
Toidu pettus ja võltsimine standarditel põhinevates toiduohutuse juhtimissüsteemides | Reet Ruuto Lae alla
Toidu pettus ja võltsimine toidutarneahelas- usalda aga kontrolli | Triin Kõrgmaa Lae alla / Priit Dreimann Lae alla
Tarbija ootused ja kommunikatsioon | Sirli Rosenvald Lae alla